header_1.png

Activiteiten

Ook in het jaar 2015 zijn er op Hoeve de Beek allerlei activiteiten. 

 

Heeft u  iets te vieren of wilt u met uw familie of bedrijf sportief en gezellig samenzijn dan kan dat op Hoeve de Beek.

Wij bieden u in overleg diverse mogelijkheden:

1) snorfietsen door de omgeving van dit prachtige stukje Nederland (huur minimaal 3 uur)

2) schietarrangement met buks

3) kanovaren

4) klompenpad route lopen (1,5 uur)

5) wilt u zelf een spel organiseren dan kan dat natuurlijk ook.Wanneer u een offerte wil aanvragen stuur dan een mail naar: info@hoevedebeek.nl

 

 

Hoe het was op de Grebbeliniedagen.

Op 10 en 11 mei waren het feestelijke dagen op Hoeve de Beek.

De vernieuwde loopgraaf is heropend!

Impressie (klik op impressie) van de Nederland paraatdagen!

IMG_0528[1]De vrijwilligers van de Stichting “Grebbelinie in het vizier” hebben in de periode van november 2012 tot en met april 2013 de loopgraaf van deze Stichting geheel vernieuwd en aangepast.Op 10 mei 2013 heeft de officiële heropening plaats gevonden van deze gereconstrueerde loopgraaf in de Grebbeliniedijk, op de grens van Woudenberg en Scherpenzeel.De formele opening is verricht door generaal-majoor M. van Uhm, plaatsvervangend commandant Landstrijdkrachten en mevrouw J.J.H..Colijn, burgemeester van Scherpenzeel en ook voorzitter van de Stichting “Grebbelinie in het vizier”. Na de opening was er het optreden van leden van het 15e Regiment infanterie, waarbij het betrekken van de loopgraaf door deze infanteristen is beoefend. Een korte impressie van dit mooie moment vind u bovenaan de site. Klikt u daarvoor op het woordje ímpressie’ .Op zaterdag 11 mei is de loopgraaf opnieuw betrokken en waren er opnieuw optredens van de infanterie. Het publiek kon tussendoor verder kennis nemen van de activiteiten in het dagelijkse leven van de Nederlandse soldaat in de mobilisatietijd anno 1939.

Verder was op zaterdag 11 mei ook de Stichting “Woord en daad” aanwezig zijn met haar jaarlijkse markt. Ver hebben diverse Grebbelinie 

loopgraafondernemers zich gepresenteerd. 

Hoewel de weersomstandigheden nat en guur waren zijn het opnieuw mooie dagen geweest op Hoeve ”de Beek”, Brinkkanterweg 23, op de grens van Woudenberg en Scherpenzeel.