header_1.png

Activiteiten

Heeft u  iets te vieren of wilt u met uw familie of bedrijf sportief en gezellig samenzijn dan kan dat op Hoeve de Beek.

Wij bieden u in overleg diverse mogelijkheden:

1) snorfietsen door de omgeving van dit prachtige stukje Nederland (huur minimaal 3 uur)

2) schietarrangement met buks

3) kanovaren

4) klompenpad route lopen (1,5 uur)

5) wilt u zelf een spel organiseren dan kan dat natuurlijk ook.Wanneer u een offerte wil aanvragen stuur dan een mail naar: info@hoevedebeek.nl

6) bezoek het informatiecentrum van de stichting; ‘De Grebbelinie in het Vizier’.

Naar aanleiding van de 60 jarige bevrijding (2005) is op het erf van Hoeve de Beek een uniek project gerealiseerd. Hier komt de historie van de Grebbelinie weer tot leven. In het informatiecentrum wat wordt beheerd door de stichting“Grebbelinie in het vizier” waant u zich terug in de tijd.

Het centrum wat wordt beheerd door een heel aantal enthousiaste vrijwilligers krijgt u een bijzonder goed beeld van de bevochten vrijheid in de regio Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude, tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De Grebbelinie die tegen het informatiecentrum aanligt is voor een deel weer in oude staat hersteld. De kazematten en loopgraven kunnen onder begeleiding van een van de gidsen worden bezocht.

Het informatie centrum is aantrekkelijk voor jong en oud en valt heel goed te combineren met een bezoek aan Hoeve de Beek.

Voor meer info zie: http://www.grebbelinieinhetvizier.nl/